10€ povratna avio karta za Bergamo iz Niša

Našli smo povratne avio karte za Bergamo iz Niša tokom celog novembra za samo 10€. Sa aerodroma u Bergamu možete vrlo lako i brzo stići i do Milana, jer tokom celog dana idu autobusi, ali i ovaj mali italijanski grad nudi mnogo toga tako da je naš savet da i njega obiđete. Pre par godina kada smo ga posetili nas je više fascinirao od Milana, a jedan deo grada možete videti na fotografiji ispod.

Foto by Pixabay

Ispod su datumi kada možete iskombinovati povratnu avio kartu za 10€.
Kliknite na datum da vidite više detalja.

2-6. novembra

13-16.

13-20.

16-20.

16-23.

20-27.

Ovu jeftinu povratnu avio kartu možete takođe kombinovati i za druge datume, na primer da odete 13. a da se vratite 23. ili da odete 2. i vratite se 16.

Mi smo u Milanu i Bergamu bili pre par godina, i napisali smo sve korisne informacije i savete koji će vam pomoći da se lakše snađete. IImate dovoljno vremenapa je naša preporuka da obiđete oba grada dok ste tamo, a u OVOM BLOG POSTU pronađite sve potrrebne informacije.

Razne pogodnosti i popuste za ulazak na lokalitete, muzeje i organizovane ture možete naći klikom na dugme ispod.

*Cena avio karte je važila u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od strane avio kompanije jeftinoputuj.com ne snosi odgovornost.

* S obzirom na mere vezane za COVID19, najbolje bi bilo da se pre putovanja, odnosno pre kupovine avio karte, raspitate o uslovima ulaska u državu putovanja. Pored toga proverite da li avio kompanija ima neke dodatne uslove.

Leave a Reply