O nama

Ko smo mi?

Mi smo Ivana i Goran, bračni par koji voli da putuje, upoznaje gradove, narode, kulture, kuhinju, predele… Svaki slobodan trenutak koristimo da odemo na neko, za nas, novo mesto. Mi nismo turistička agencija i na našem sajtu ne prodajemo aranžmane, već isključivo delimo sa vama informacije o jeftinim letovima i putovanjima, kao i dosta korisnih informacija. Nama je ovo hobi i radimo isključivo stvari koje nas ispunjavaju i čine srećnim, a to je da objavimo informacije o jeftinim letovima, poneki putopis i korisne informacije, ali NE i da vam sastavljamo ponude, NE tražimo jeftine letove, smeštaj i ostalo. Ovim se bavimo isključivo iz hobija i ako vam treba takva usluga najbolje je da kontaktirate nekog agenta za putovanja ili turističku agenciju. Pomagali smo prethodnih godinu dana svima koju su to pitali, ali zbog velikog broja upita i vremena koje smo trošili na to smo odlučili da to prekinemo da radimo. 

Naš moto je “putuj jeftino i putuj često”.

Nikad nemamo tačan plan i destinaciju na koju ćemo sledeću da idemo, već puštamo da nas istraživanje odvede. Odredimo 3-4 destinacije i onda krenemo u potragu za kartama, smeštajem i ako se ništa ne poklopi, put nas navede na neku drugu destinaciju. Novci za putovanje nikad nisu potrošeni, oni su uloženi i zato nam nikad nije žao da ulažemo u nova putovanja.

Zašto smo pokrenuli ovaj sajt?

Velik broj prijatelja i poznanika se raspituje o našim putovanjima i koliko nam je novca potrebno, pa kad čuju odgovor pojedini budu iznenađeni. Baš zbog svih vas koji biste da putujete, a nemate velike budžete ili ne znate kako da nađete letove, smo napravili ovaj sajt.

Koja je svrha i kako radi jeftinoputuj.com?

Naš cilj je da skoro svakog dana nađemo i objavimo neki povoljan let, neki drugi vid prevoza ili paket aranžman, kao i neke dobre ponude koje su na sniženju i podelimo to sa vama. Takođe ćemo sa vama deliti korisne informacije koje će vam pomoći da samostalno otputujete na određenu destinaciju.

Korišćenje našeg sajta je potpuno besplatno i karte i smeštaj NE rezervišete preko nas već preko linkova koje ostavljamo u objavama, a to su obično linkovi koji vode dalje do sajtova avio kompanija, sajtova za prodaju avio karata, za rezervisanje smeštaja, kao i direktno do sajtova smeštaja koji su odobrili neki određeni popust za naše posetioce.

Ukoliko trebate da nađete neki let ili smeštaj to sada možete uraditi i na našoj stranici “pretraga letova”.

Na stranici https://flights.jeftinoputuj.com/ možete samostalno pretraživati letove i smeštaj za željene destinacije. Ako vas interesuje kako da dodatno uštedite na smeštaju, pogledajte naš blog post o tome.