O nama

Ko smo mi?

Mi smo Ivana i Goran, bračni par koji voli da putuje, upoznaje gradove, narode, kulture, kuhinju, predele… Svaki slobodan trenutak koristimo da odemo na neko, za nas, novo mesto. Mi nismo turistička agencija i na našem sajtu ne prodajemo aranžmane, već isključivo delimo sa vama informacije o jeftinim letovima i putovanjima, kao i dosta korisnih informacija.

Naš moto je “putuj jeftino i putuj često”.

Nikad nemamo tačan plan i destinaciju na koju ćemo sledeću da idemo, već puštamo da nas istraživanje odvede. Odredimo 3-4 destinacije i onda krenemo u potragu za kartama, smeštajem i ako se ništa ne poklopi, put nas navede na neku drugu destinaciju. Novci za putovanje nikad nisu potrošeni, oni su uloženi i zato nam nikad nije žao da ulažemo u nova putovanja.

Zašto smo pokrenuli ovaj sajt?

Velik broj prijatelja i poznanika se raspituje o našim putovanjima i koliko nam je novca potrebno, pa kad čuju odgovor pojedini budu iznenađeni. Baš zbog svih vas koji biste da putujete, a nemate velike budžete ili ne znate kako da nađete letove, smo napravili ovaj sajt.

Koja je svrha i kako radi jeftinoputuj.com?

Naš cilj je da svakog dana nađemo i objavimo neki povoljan let, neki drugi vid prevoza ili paket aranžman, kao i neke dobre ponude koje su na sniženju i podelimo to sa vama. Takođe ćemo sa vama deliti korisne informacije koje će vam pomoći da samostalno otputujete na određenu destinaciju.

Korišćenje našeg sajta je potpuno besplatno i karte i smeštaj ne rezervišete preko nas već preko linkova koje ostavljamo u objavama, a to su obično linkovi koji vode dalje do sajtova avio kompanija, sajtova za prodaju avio karata, za rezervisanje smeštaja, kao i direktno do sajtova smeštaja koji su odobrili neki određeni popust za naše posetioce.

Ukoliko trebate da nađete neki let ili smeštaj to sada možete uraditi i na našoj stranici “pretraga letova”.

Na stranici https://flights.jeftinoputuj.com/ možete samostalno pretraživati letove i smeštaj za željene destinacije. Ako vas interesuje kako da dodatno uštedite na smeštaju, pogledajte naš blog post o tome.

Ukoliko imate neka dodatna pitanja vezano za ponude koje prikažemo ovde ili želite neki vid pomoći za vaše naredno putovanje, da li da pronađete avio kartu, povoljan smeštaj ili bilo šta drugo slobodno nam pišite, a mi ćemo se truditi da vam što pre i što tačnije odgovorimo. Cilj nam je da se što više ljudi osmeli i krene na put samostalno i povoljno, jer kad jednom iskusite čari putovanja uvek ćete rado iščekivati pakovanje prtljaga za novu rutu. Takođe ako imate neke predloge kako bismo poboljšali rad našeg sajta pišite nam.