ASTANA (KAZAHSTAN) -OD 62€ POVRATNA AVIO KARTA

Jeftina povratna avionska karta za Astanu (Kazahstan) iz Budimpešte po ceni od 62€, termin putovanja je 18-21.11.

Sve detalje vezane za let možete videti NA OVOM LINKU.

Na linku će vam se prvo pokazati veća cena od 90€ ali ukoliko ste član WizzAir kluba pri kupovini karte se ulogujte i istu ćete kupiti za 62€. Takođe ako niste član kluba možete označiti da želite da kupite karte po članskim cenama i u procesu kupovine ćete morati dodati i članstvo koje važi godinu dana za dve osobe i košta 30€, tako da se već pri ovom putovanju isplati, a ako budete još negde u toku godine putovali, na dobitku ste :). Ako vam prijavi pretraga da je karta poskupela, probajte da je otvorite ponovo ili u incognito/private browser-u. Ako vam u procesu kupovine sajt preko kog kupujete ne ponudi opciju sa klubom idite na sajt wizzair.com i tamo kupite kartu.

Kod nas na sajtu takođe možete pronaći detaljno uputstvo kako da kupite avio kartu preko WizzAir-a.

Ovde možete, po veoma pristupačnim cenama, da rezervišete smeštaj u Astani.

Do Budimpešte, iz Beograda i Novog Sada, možete stići kolima ili vozom, po ceni od 20€ za povratnu kartu NS-Bud. Takođe možete koristiti i blablacarAko idete kolima, jeftinije je da se parkirate na ovom parkingu, nego na aerodromskom, a osoblje istog će vas odvesti do aerodroma.

Ova cena karte važi ukoliko nosite ručni prtljag dimenzija 55x40x23 cm.

*Cena avio karte je važila u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od strane avio kompanije jeftinoputuj.com ne snosi odgovornost.

Leave a Reply