Avio kompanije koje nude jeftine avio karte iz Beograda

U ovom blog postu ćete na jednom mestu imati prilike da vidite sve low cost avio kompanije kod kojih možete da nađete jeftine avio karte, kao i destinacije na koje lete iz Beograda.

Mi se, kao što i znate bavimo pretraživanjem povoljnih letova i smeštaja i to objavljujemo na ovom našem sajtu. To nam je hobi i ne radimo kao agenti putovanja još uvek, al’ nikad se ne zna. 🙂 Za sada se svakodnevno trudimo da pronađemo neki jeftin let i objavimo ga.

Sajt je nastao zbog toga što smo mi uglavnom pravili neke jeftine kombinacije za naša putovanja i odlučili da to podelimo sa što većim brojem ljudi. Nakon ovih godinu i po dana, broj mesečnih poseta stalno raste i zato vas molimo da imate razumevanja ako je u nekim delovima dana sajt malo sporiji. Zbog velike posete gledaćemo da u narednom periodu imamo što više korisnih objava i pored ovih standardnih dnevnih ponuda da imamo i što više korisnih saveta. Pregledajte malo i stare postove, jer i tamo možete naći svakako nešto zanimljivo.

Jeftine avio karte je moguće kupiti za razne destinacije, a o tome na koji način možete uštedeti pisali smo u ovom blog postu. S obzirom da je vreme jeftinih letova već uveliko došlo, prava šteta bi bila ne iskoristiti to i ne putovati. Putovanja nikad nisu bila jeftinija. Mi vam dajemo predloge gde možete otići za što manje para. Za neke bliže destinacije avio karte su stvarno jeftine, dok gledamo i da za dalje destinacije tražimo povoljne kombinacije i objavimo informacije o njima. Nekada nađemo putovanje van sezone, ali su cene dosta niže.

Jeftini letovi iz Beograda

Svakodnevno tražeći letove naišli smo na razne low cost kompanije, koje nisu toliko popularne kao Wizz Air i Ryanair, i objavljivali jeftine letove i sa njima. Jednu od njih, Level smo i mi probali letos kada smo išli u Španiju iz Beča za samo 0,02€. Nažalost Level još uvek ne leti iz Beograda, ali u ovom postu ćemo nabrojati kompanije koje lete iz Beograda i na koje destinacije možete stići direktnim letom.

WizzAir – Larnaka; Pariz; Bazel; Dortmund, Hanover, Baden-Baden, Memingen; Malta: Ajndhoven; Geteburg, Malme, Stokholm i London.

EasyJet – Bazel, Berlin i Ženeva.

Transavia – Amsterdam.

Vueling – Barselona.

Aegean – Atina.

Atlasglobal – Istanbul.

Pegasus – Istanbul.

Norwegian – Oslo.

Leave a Reply