BANGKOK – 314€ POVRATNA AVIO KARTA IZ BUDIMPEŠTE

Povoljna avionska karta za Bangkok (Tajland) iz Budimpešte po ceni od SAMO 314€. U junu možda nisu idealne vremenske prilike za odlazak na Tajland, ali itekako zna da bude dobro i sunčano vreme tako da ćete sigurno uživati. Po predloženoj ceni dostupan je let u terminu od 12 – 30. juna.

Sve detalje vezane za povratnu avio kartu Budimpešta – Bangkok pogledajte na LINKU.

Državljanima Srbije potrebna je viza za Tajland, a ista može da se izvaditi u konzulatu u Beogradu po ceni od 30€. Potrebna dokumenta, formular koji morate popuniti, lokaciju samog konzulata kao i ostale detalje možete pronaći na njihovom sajtu.

Smeštaj u Bangkoku, kao i u ostalim gradovima i mestima koje budete odlučili da posetiti, potražite na LINKU.

Pošto smo i sami na Tajlandu, do datuma vašeg polaska ćemo objaviti post sa korisnim informacija i svim savetima vezanim za ovu zemlju pa ćete tu sve detaljnije moći pronaći, a ako vam je neki savet potreban pre pišite nam.

Do Budimpešte možete stići preko nekoliko agencija iz Beograda i Novog Sada koje rade transfere do aerodroma, kolima ili vozom. Najpovoljnije je vozom po ceni od 20€ za povratnu kartu NS-Budimpešta. Takođe možete koristiti i blablacar.

Ova cena karte važi ukoliko nosite ručni prtljag kao i jedan čekirani kofer, a sve ostale detalje pogledajte pri kupovini karte.

*Cena avio karte je važila u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od strane avio kompanije jeftinoputuj.com ne snosi odgovornost.

Leave a Reply