Barselona – 91€ povratna avio karta iz Beograda + 202€ za 7 noćenja

Barselona je veoma popularna destinacija i često nam pišete da nađemo neke povoljne letove za istu. Zato smo danas baš tražili Barselonu iz Beograda i sastavili jednu zanimljivu ponudu.

Povratna avionska karta košta 91€u terminu od 13-20.10. 

Sve detalje vezane za let možete naći na linku

Ako vam na pretrazi ne pokazuje dobar rezultat, pretražite direktno na sajtu avio kompanije vueling.com

Takođe je uvek jedno od čestih pitanja smeštaj u Barseloni. S obzirom na populanost ove destinacije i cene su često visoke, pa je naš savet je da spavate u nekom dobrom hostelu. Nekada je hostel zaista najbolja opcija, naročito na ovim popularnim destinacijama gde možete upoznati putnike iz celog sveta, čuti zanimljive i inspirativne priče i dobiti ideje za neka naredna putovanja, kao i pozive stranaca da vas ugoste u svom gradu, pokažu znamenitosti, preporuče smeštaj, restorane i neke zanimljive lokacije koje nisu toliko popularne.

Neki hosteli su čistiji, uredniji i moderniji od mnogih hotela, a mi vam upravo preporučujemo jedan takav, sa ocenom preko 9, a sve detalje možete videti na linku ispod ;). Cena je od 202€ za 7 noćenja po osobi.

Smeštaj

Kada budete rezervisali smeštaj pozdravite ih puno od ekipe Jeftino Putuj!

Boravak u hostelu vam može biti prijatniji ako ponesete čepiće za uši u slučaju da neko hrče, a za svetlo su tu zavese koje se nalaze na svakom krevetu.

Ova cena karte važi ukoliko nosite ručni prtljag dimenzija 55 x 40 x 20cm i težine do 10kg.

*Cena avio karte je važila u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od strane avio kompanije jeftinoputuj.com ne snosi odgovornost.

Leave a Reply