Berlin, Rim, Barselona, kruzno putovanje – 60€ POVRATNE AVIO KARTE

Povratne avionske karte na sledećim relacijama: Budimpešta-Berlin, Berlin-Rim, Rim-Barselona, Barselona-Budimpešta po ceni od 60€ ukupno za sve letove. Termin ovog kružnog putovanja je 10-21.02.2018. idealno vreme da se spoje neradni dani u feburaru i da se obiđu 3 fantastična Evropska grada koja se jednostavno moraju videti i doživeti.


Berlin


Rim


Barselona

Iz Budimpešte za Berlin krećete 10. februara. U Berlinu biste imali 3 dana što je sasvim dovoljno da obiđete sve znamenitosti. Pratite naš blog i stranicu korisni saveti, jer će uskoro biti i informacije vezane za Berlin. Putovanje bi nastavili 13.02. za Rim. U večnom gradu bi uživali 4 dana i zatim svoje proputovanje nastavili u Barselonu 17.02. U ovom fantastičnom gradu bi bili 4 dana i 21.02. bi krenuli nazad za Budimpeštu i kući ukoliko ne planirate da se zadržavate i tu.


Oko 3100 forinti je 10€

*Pošto Rim ima dva aerodroma, obratite pažnju da na jedan slećete kada dolazite iz Barlina (Ciampino), dok sa aerdroma Fiunicino polećete za Barselonu. Uskoro i više informacija za Rim, kako stići od aerodroma i drugi korisni saveti.

Do Budimpešte možete stići preko nekoliko agencija iz Beograda i Novog Sada koje rade transfere do aerodroma, kolima ili vozom. Najpovoljnije je vozom po ceni od 20€ za povratnu kartu NS-Budimpešta. Takođe možete koristiti i blablacar.

Sve detalje vezano za let možete videti na www.ryanair.com.

Ova cena karte važi ukoliko nosite ručni prtljag (kofer 55x40x20 cm i jednu manju torbu 35x20x20cm, mada prolazi i ranac ili torba za laptop).

*Cena avio karte je važila u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od strane avio kompanije jeftinoputuj.com ne snosi odgovornost.

Leave a Reply