BRATISLAVA – 11€ POVRATNA AVIO KARTA IZ NIŠA

Preko Ryanair-a ovih dana možete naći mnoge destinacije širom Evrope po ceni od 5€ po pravcu, ukoliko se odlučite da putujete u aprilu ili maju mesecu. Mi smo našli povratnu avio kartu za Bratislavu iz Niša za samo 11€ . Termin putovanja je od 17 – 20. 05.

Ako niste još bili u Bratislavi, ovo je super prilika, a gradić će vam se sigurno svideti i ako unajmite nekog vodiča ili zakažete free turu biće vam još zanimljiviji. Mi smo ga posetili na putu do Praga pre 6 godina. Jedna od interesantnih priča koje smo saznali jeste i ta kako je ovaj dvorac sa slike nastao, odnosno kako je projektant došao na ideju. Nakon mnogo neuspelih pokušava da smisli nešto dobro, od besa je prevrnuo sto i tako došao na ideju. To je ono što smo mi od tadašnjeg vodiča saznali, a ako vi imate druge informacije ispravite nas.

Sve detalje vezane za let možete videti NA OVOM LINKU.

Ova cena karte važi ukoliko nosite samo jedan ručni prtljag dimenzija 40x20x25cm dok uz doplatu možete poneti još i kofer, ali detaljnije pročitajte u postu.

*Cena je važila u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od strane avio kompanije jeftinoputuj.com ne snosi odgovornost.

Leave a Reply