BRATISLAVA – OD 106€ DVE POVRATNE AVIO KARTE I 3 NOĆENJA ZA DVOJE

Ukoliko želite da za neradne dane u februaru otputujete negde blizu i sa manjim budžetom ovo je idealna prilika. Napravili smo izuzetno povoljan paket aranžman za Bratislavu po ceni od 106€ za dve povratne avionske karte i 3 noćenjaTermin ovog jeftinog putovanja je od 15-18. februara.

Ako niste još bili u Bratislavi, ovo je super prilika, a gradić će vam se sigurno svideti i ako unajmite nekog vodiča ili zakažete free turu biće vam još zanimljiviji. Mi smo ga posetili na putu do Praga pre 6 godina. Jedna od interesantnih priča koje smo saznali jeste i ta kako je ovaj dvorac sa slike nastao, odnosno kako je projektant došao na ideju. Nakon mnogo neuspelih pokušava da smisli nešto dobro, od besa je prevrnuo sto i tako došao na ideju. To je ono što smo mi od tadašnjeg vodiča saznali, a ako vi imate druge informacije ispravite nas.

OVDE kupite jeftinu avio kartu za SAMO 28€ tj 56€ koliko iznosi cena dve karte.

Dajemo par predloga smeštaja, pa u zavisnosti od vašeg budžeta i preferencija možete izabrati sebi najbolji:

Svi smeštaji su relativno blizu centra i svi imaju visoku ocenu, preko 8.

Ova cena karte važi ukoliko nosite samo jedan ručni prtljag dimenzija 40x20x25cm dok uz doplatu možete poneti još i kofer, ali detaljnije pročitajte u postu.

*Cena je važila u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od strane avio kompanije jeftinoputuj.com ne snosi odgovornost.

Leave a Reply