BUKUREŠT – 18€ POVRATNA AVIO KARTA

Jeftine avio karte za praznik u februaru

Danas smo našli još jedan predlog za kratko i vrlo povoljno putovanje tokom neradnih dana u februaru.

U pitanju je Bukurešt iz Temišvara po ceni od svega 18€
u terminu od 14-17.02.

Jeftina povratna avio karta Temišvar – Bukurešt 18€

Do Temišvara možete stići kolima ili preko nekoliko agencija iz Beograda i Novog Sada koje rade transfere do aerodroma. Ukoliko idete kolima, možete se parkirati u blizini temišvarskog aerodroma, a osoblje sa parkinga će vas odvesti do samog ulaza na terminal i doći po vas kada sletite, a detalje možete pogledati ovde. Takođe možete koristiti i blablacar.

Mi smo u Bukureštu proveli jedan dan kada smo putovali na Siciliju pre 2 godine i ostao nam je u lepom sećanju i još nas drži želja da mu se nekada opet vratimo. Tako da ako još niste bili tamo ovo je super prilika koja je ujedno i povoljna. U ovom gradu možete veoma povoljno naći i smeštaj, bilo da želite da budete smešteni u hostelu, hotelu ili stanu.

Smeštaj u Bukureštu, za svačiji ukus i džep, možete naći OVDE.

Ova cena karte važi ukoliko nosite samo jedan ručni prtljag dimenzija 40x20x25cm dok uz doplatu možete poneti još i kofer, ali detaljnije pogledajte u postu koji smo objavili.

*Cena je važila u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od strane avio kompanije jeftinoputuj.com ne snosi odgovornost.

Leave a Reply