BUKUREŠT NOVA GODINA – 85€ POVRATNA AVIO KARTA I 4 NOĆENJA U APARTMANU

Polako dolazi vreme za pravljenje planova za novogodišnje putovanje, a mi smo našli jednu zanimljivu i jeftinu opciju koju delimo sa vama.

Predlažemo da dočekate Novu godinu u Bukureštu po ceni od SVEGA 85€ za paket aranžman po osobi, na bazi 4 noćenja sa povratnom avionskom kartom. Povratna avionska karta za Bukurešt iz Temišvara iznosi 18€, a termin putovanja je 30.12 – 03.01.2020.

Polazak može biti 30.12. u jutarnjim ili rano prepodnevnim satima, dok se iz Bukurešta možete vratiti 03. janurara u rano jutarnjim satima ili večernjim letom. Ima dva leta dnevno i cena za sve kombinacije je 18€ pa kako vam najvise odgovara tako možete kupiti avio kartu. Za sve detalje kliknite na dugme ispod.

Ukoliko se cena karte promenila ovde na pretrazi pogledajte na sajtu Ryanair-a koja je cena za datume koje smo predložili.

Za smeštaj predlažemo apartman, koji ima visoku ocenu i nalazi se blizu centra grada a i je gradskog prevoza pa lako možete da se krećete po gradu i okolini.

Predloženi stan za 4 noći po ceni od 66,5€ po osobi (odnosno 133€ za dvoje) pogledajte i rezervišite KLIKOM OVDE.

Do Temišvara možete stići kolima ili preko nekoliko agencija iz Beograda i Novog Sada koje rade transfere do aerodroma. Ukoliko idete kolima, možete se parkirati u blizini temišvarskog aerodroma, a osoblje sa parkinga će vas odvesti do samog ulaza na terminal i doći po vas kada sletite, a detalje možete pogledati ovde. Takođe možete koristiti i blablacar.

*Cena avio karte je važila u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od strane avio kompanije jeftinoputuj.com ne snosi odgovornost.

Leave a Reply