EILAT (IZRAEL) – 11€ POVRATNA AVIO KARTA IZ BEČA

Jeftina povratna avionska karta za Eilat iz Beča po ceni od SAMO 11€. Termin putovanja bi bio 22-26. januara a dostpno je još par termina u januatu i februaru po ovoj ceni. Eilat se nalazi u Izraelu na Crvenom moru, a ukoliko želite možete iskombinovati i posetu Petri i Wadi Rum u Jordanu, kao i posetu Jerusalimu i Tel Avivu.

Sve detalje vezano za let potražite OVDE.

Na linku će vam se prvo prikazati veća cena u iznosu od 22€ a ukoliko vam se u procesu kupovine na sajtu preko kojeg kupujete kartu ne ponudi opcija da istu kupite po ceni od 11€ idite na sajt wizzair.com i tamo kupite kartu.

Smeštaj u Eilatu možete naći i rezervisati na ovom linku.

Do Beča možete stići redovnim autobuskim linijama iz Beograda i Novog Sada, kao i iz još nekih gradova Srbije, takođe i kolima ili preko neke od agencija koje vrše transfere do aerodroma. Možete koristiti i blablacar.

Ova cena karte važi ukoliko nosite samo jedan prtljag dimenzija 40x30x20cm, a više o nedavnoj promeni politike prtljaga pročitajte u našem postu.

*Cena avio karte je važila u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od strane avio kompanije jeftinoputuj.com ne snosi odgovornost.

Leave a Reply