Geteborg – 20€ povratna avio karta iz Budimpešte

S obzirom da se uskoro bliži praznik u novembru i da je 11. 11. neradan dan, možete ga spojiti sa vikendom i obići neki od evropskih gradova za koje ima povoljnih letova iz Beograda, Budimpešte, Temišvara, Niša, Tuzle, Sofije ili aerodroma iz okruženja koji vam je blizu i odgovara vam.

Mi smo danas našli jeftinu avio kartu za Geteborg iz Budimpešte. Period putovanja je od 9 – 12. novembra.

Izvor Unsplash

Možete i samostalno pretraživati letove i smeštaj, a detaljnije o tome kako pogledajte u ovom blog postu. Tamo su takođe i video snimci koji će vam olakšati i ubrzatio proces kako da stignete do jeftine avio karte i kako da pretražite povoljan smeštaj.

Više detalja za ovu avio kartu potražite na sledećem linku. Ako isti ne radi, pogledajte direkt na sajtu Ryanair-a.

Smeštaj možete pretražiti ovde:

Do Budimpešte možete stići preko nekoliko agencija iz Beograda i Novog Sada koje rade transfere do aerodroma, kolima ili vozom, po ceni od 20€ za povratnu kartu NS-Bud. Takođe možete koristiti i blablacar. Ako idete kolima, jeftinije je da se parkirate na ovom parkingu, nego na aerodromskom, a osoblje istog će vas odvesti do aerodroma.

*Cena je važila u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od strane avio kompanije jeftinoputuj.com ne snosi odgovornost.

Leave a Reply