Gran Kanarija 123€ – Povratna avio karta iz Budimpešte

Ako ste avanturističkog duha, brzo se organizujete i otputujete negde onda će vam se ova prilika svideti, jer se radi o putovanju u prvoj polovini decembra, tačnije od 3. do 10. i leti se iz Budimpešte, direktno za Gran Kanariju. Cena povratne avio karte je kao što i piše u naslovu 123€. Za sve koji ipak vole da se ranije organizuju ovo će možda biti izazov ako odluče da otputuju na ovu destinaciju. Mi se ozbiljno razmišljamo s obzirom da smo već bili na jednom susednom Kanarskom ostrvu, je je ovo dobra opcija za direktan let.

Foto – Pixabay.com

Svi detalji vezani za let su klikom na dugme ispod koje će vas dalje odvesti i na sajt na kome možete kupiti kartu. U cenu je uključen osnovni prtljag, a ispod u tekstu imate više detalja o tome.

*Detalje vezane za prtljag imate na kraju teksta u delu vezanom za to, a tamo su i saveti kako se spakovati.

** Kao što znate mi nismo agencija, ne organizujemo putovanja, niti pravimo aranžane na zahtev, već dajemo informacije i kroz linkove pomažemo da samostalno organizujete putovanje. 

Ako biste da putujete u drugom terminu klikom na dugme gore će vam se otvoriti pretraga i tu možete promeniti datume.

Ako ste uštedeli zahvaljujući ovom sajtu ili dobili ideju za neku destinaciju i pomogao vam je da se organizujete za neko putovanje i želeli biste da podržite naš rad klikom na dugme ispod možete naći više detalja

Organizacija putovanja

Svaki put kada objavimo informaciju o nekoj povoljnoj avio karti uvek u taj članak ubacimo i sve potrebne linkove koji će vam pomoći da samostalno organizujete putovan je, a tu su načini pretrage smeštaja, prevoza između gradova, izleta, tura, opcija za iznajmljivanje auta i još mnoge druge stvari.

Smeštaj na Gran Kanariji

Uvek je korisno znati da ovde, na našem sajtu možete pronaći i smeštaj. Pretraga će vam izbaciti najbolju opciju, odnosno napraviće poređenje smeštaja koji se reklamira na nekoliko najpoznatijih sajtova za pretragu i dati najbolju cenu. Treba samo da odaberete grad i datume kada ste tamo. Dodatni popust na smeštaj možete ostvariti ako filtrirate po popustu, a možete birati i da vam prvo izlista jeftinije.

Ako ste ipak navikli na Booking i imate tamo određene popuste onda ste već uigrani oko pretrage smeštaja i rezervacija, a svakako mi ostavljamo i pretragu za to

Šta videti na Gran Kanariji?

Na banerima ispod je izlistana ponuda izleta i tura na Gran Kanariji, pa ako vam je nešto od toga interesantno najbolja opcija je da rezervišete online jer se često dešava da su na licu mesta ture skuplje.

Za ostale detalje oko organizacije putovanja pogledajte naš blog post na tu temu Kako samostalno organizovati jeftinio putovanje?

Prevoz po ostrvu

S obzirom da smo bili na Tenerifima, najbolja opcija za kretanje nam je bila auto i uvek na takvim mestima predlažemo da ga iznajmite. Na ovom liku možete pronaći najbolju opciju za auto, a cene se kreću već od 25€ po danu.

Prtljag

Što se tiče prtljaga u cenu je uključen mali ručni prtljag dimenzija u zavisnosti od toga sa kojom avio kompanijom idete, a koji vam možda neće biti dovoljan, paspram toga koliko biste stvari da nosite odaberite neku od opcija doplate prtljaga.

Mi uz taj prtljag ponesemo i mali jastuk odnosno jastučnicu, a u nju spakujemo nešto od garderobe. Detalje oko pakovanja možete pogledati na videu ispod.

Da li postoje skriveni troškovi?

Mnogi brinu da će na kraju platiti kartu mnogo više. U ovom slučaju, u datu cenu je uključen samo jedan mali prtljag o čemu smo pisali gore. Nama je uvek dovoljan dodatni kabinski prtljag uz onaj gorepomenut, a o tome kako se spakovati u taj prtljag smo pisali u ovom blog postu. Na putovanju nekad i peremo veš, a i o tome smo pisali, pa vam može biti od koristi. Na kratka putovanja, kao što je ovo uvek se spakujemo u taj najmanji prtljag koji smo pomenuli u pausu gore.

Pored dodatnog troška za prtljag, morate voditi računa da ste svoje lične podatke dobro upisali jer low cost avio kompanije naplaćuju promenu imena, ali potrebno je i da se čekirate online pre leta, jer i ova usluga može da vas košta na aerodromu.

Ako želite određeno sedište, obrok i piće u avionu i to ćete doplatiti.

Znači, ako ne želite, ne morate imati dodatnih troškova, a ako imate nekih specijalnih zahteva plaćate.

Ako želite da saznate više detalja kako funkcionišu low cost avio kompanije pogledajte ovaj video ispod. Shortcode

Smeštaj takođe nije uključen u ovu predloženu cenu.

Mi nismo agencija i ne organizujemo ovo putovanje, nego samo dajemo predlog kada su jeftine karte i pomažemo sa linkovima gde možete naći smeštaj, ture, prevoz i slično, a dalje sve sami organizujete.

*Cena avio karte je važila u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od strane avio kompanije jeftinoputuj.com ne snosi odgovornost.

* S obzirom na mere vezane za COVID19, najbolje bi bilo da se pre putovanja, odnosno pre kupovine avio karte, raspitate o uslovima ulaska u državu putovanja. To možete uraditi na sajtu ministarstva spoljnih poslova i zvaničnom sajtu države u koju se putuje. Pored toga proverite da li avio kompanija ima neke dodatne uslove.

Leave a Reply