Jeftina avio karta za Lion iz Beograda – Samo 21€

Nadamo se da vam ove stvari više ne deluju nerealno i da ih koristite i putujete. Kod nas kao i do sada možete naći informacije o jeftinim avio kartama i to potpuno besplatno kao i do sada. Ovde nećete naći poluinformacije, ovde su kompletno sve potrebne informacije vezane za neki let.

Danas je na dnevnom redu Lion i to iz Beograda, po ceni od samo 21€ (za članove), 35€ za one koji to nisu. I jedna i druga karta je sa TAKSAMA.

Termin putovanje je od 21-24. septembra i to je idealno za jedan produženi vikend. 21. letite tamo, a 24 se vraćate.

Cena za ovu povratnu avio kartu SA SVIM TAKSAMA je 21€ ukoliko imate članstvo u Wizzair-u, a ukoliko nemate cena je 34€. Kako da kupite članstvo koje košta 30€ i avio kartu preko Wizzaira možete videti na ovom linku. Prvo će vam se prikazati cena od 35€, pa dalje u procesu registracije odaberite opciju za cenu sa članstvom.

Cena ove avio karte važi ukoliko nosite samo jedan ručni prtljag dimenzija 40x20x25cm dok uz doplatu možete poneti još i kofer, ali detaljnije pogledajte na u našem postu.

*Cena avio karte je važila u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od strane avio kompanije jeftinoputuj.com ne snosi odgovornost.

Leave a Reply