Koji su mediji pričali o nama?

Cela ideja našeg sajta je potekla od toga da svoja saznanja podelimo sa drugima. Želeli smo da i drugi vide da im za putovanja ne treba mnogo novca i odlučili da objavljujemo konkretne informacije za koliko novca, sa kog aerodroma i kada mogu da odlete na neku destinaciju.

Pored toga su tu bile korisne informacije, saveti i putopisi koji bi pomogli da se još bolje organizujete za željenu destinaciju.

Očekivali smo nekako da ćete svi vi, kojima je sve to zanimljivo deliti naše postove na društvenim mrežama i preporučivati prijateljima, što se i ispoistavilo kao tačno, ali nismo očekivali da će mediji prenositi te informacije. To je ono što nas je prijatno iznenadilo još kada nas je na početku kontaktirala Ljubica iz Noizz-a.

U Noizzu su sa svojim čitaocima želeli da podele informacije o tome kako mi putujemo i kako do jeftinih avio karata, kao i neke od naših doživljaja sa putovanja. Tekst se dosta delio i omogućio mnogima da dođu do informacija o jeftinim avio kartama i saveta za putovanja. Hvala im na tome što su podelili priču.

Detaljan tekst iz Noizz-a možete pročitati ovde

Nakon njih se, za naš sajt i informacije koje on pruža, zainteresovala Tamara sa RTV-a. Želela je da napravi prilog. To je ujedno bilo i naše prvo pojavljivanje na TV-u. Tada se još nismo ni snimali za YouTube i pomalo smo imali tremu :). Ceo prilog možete videti u videu ispod.

Nakon ovog prvog pojavljivanja Tamara nas je kontaktirala još jednom, nekoliko meseci kasnije, i želela je da sa putovanja kroz Aziju snimimo prilog i odgovorimo na neka pitanja vezana za jeftina putovanja. U toj emisiji koja se zvala “Život online” preneli smo gledaocima neke cake i savete za jeftina putovanja. Oni su sve to, sa još nekim zanimljivim sagovornicima upakovali u jednu super epizodu koju možete pogledati na ovom videu.

U međuvremenu smo dobili poziv od Jelene sa novosadskog Oradia da dođemo u njenu emisiju u okviru jutarnjeg programa. Tamo smo pričali o jeftinim putovanjima takođe.

Celu emisiju možete poslušati klikom OVDE. Tu takođe možete pročitati i deo emisije.

Nedavno smo dobili poziv od Nenada da za njegov portal “Priče sa dušom” damo odgovore na neka pitanja koji bi bili korisni i interesantni njegovim čitaocima. To je ujedno i najnoviji članak. Tamo smo govorili o tome kako smo došli na ideju da pokrenemo sajt, koje su cene nekih od naših putovanja, odakle najčešće letimo i o još mnogo toga.

Odgovore na ova i ostala pitanja pronaći ćete na sajtu Priče sa dušom

Ovaj tekst je preuzeo i portal “Naši u svetu” i to možete pogledati ovde.

Nakon kratke pretrage smo pronašli još neke od sajtova koji su nas pomenuli.

Sajt “Urbana mladež” je podelio sa svojim čitaocima naš članak kako pronaći jeftine avio karte i smeštaj, kao i naš YT kanal i to možete pogledati ovde.

Na nekoliko foruma su nas pominjali, a između ostalog i na Ani. Na forumima klubputnika i putovanja.info je takođe bilo reči.

Takođe u korisnim linkovima i savetima za jeftina putovanja pominjali su nas i neki od naših drugara travel blogera čije blogove možete pronaći i pratiti ovde:

Ako ste pisali o nama ili delili naš sajt na svom, a nismo vas pomenuli, molimo vas da nam pošaljete link da dodamo i to 🙂

Nenadov tekst je preneo i Blic sa malo pompeznijim naslovom, a njihov tekst pročitajte ovde.

Posle toga par dana smo opet dobili poziv od RTV-a da snime jedan kratak prilog o putovanjima, a taj prilog je ispod.

Poslednje je gostovanje u jutarnjem programu na RTS 1

Ovo je bilo najzanimljivije dosadašnje pojavljivanje zato što je bilo uživo. Bilo nam je veoma zabavno i neočekivano. Ceo snimak možete pogledati na ovom video snimku.

Leave a Reply