KRF – 28€ POVRATNA AVIO KARTA IZ BUDIMPEŠTE

Povratna avionska karta za Krf iz Budimpešte po ceni od svega 28€. Ovo putovanje može biti idealno ukoliko želite na proleće negde da otputujete , a na Krfu biste bili u periodu 04 – 11. aprila. Moguće da se nećete kupati, jer je more još hladno, ali svakako da imate šta da vidite na Krfu, neće vam biti dosadno i uživaćete.

Sve detalje leta možete videti ovom na linku.

Smeštaj na Krfu, onaj koji vam najviše odgovara, možete pronaći i rezervisati OVDE.

Do Budimpešte možete stići preko nekoliko agencija iz Beograda i Novog Sada koje rade transfere do aerodroma, kolima ili vozom. Voz iz Novog Sada ide 3 puta dnevno u 9:05, 13:00 i 23:20. Cena povratne vozne karte NS-Budimpešta je 20€.  Takođe možete koristiti i blablacarAko idete kolima, jeftinije je da se parkirate na ovom parkingu, nego na aerodromskom, a osoblje istog će vas odvesti do aerodroma.

Ova cena karte važi ukoliko nosite samo jedan ručni prtljag dimenzija 40x20x25cm dok uz doplatu možete poneti još i kofer, ali detaljnije pogledajte na sajtu avio kompanije.

*Cena je važila u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od strane avio kompanije jeftinoputuj.com ne snosi odgovornost.

Leave a Reply