Maldivi 282€ – povratna avio karta iz Beograda

Maldivi nikada nisu bili povoljniji i pristupačniji za turiste iz Srbije. Ovakav angažman zahteva malo više cimanja, čekanja na aerodromu ali nije ništa nemoguće za one koji žele da se iscimaju i odu povoljnije. Preseda se u Abu Dabiju i imate čekanje od oko 12 sati i u odlasku i povratku.

Polazak iz Beograda bi bio 17. januara, dok se u Abu Dabi sleće oko 2 sata ujutru, a nakon nekih 12 sati, odnosno u 13:30 istog dana se leti za Male na Maldivima. Povratak sa Maldiva je 28. januara uveče, a u Abu dabi stižete oko 2 sata posle ponoći i opet nakon 12 sati nastavljate i u Beograd stižete 29. uveče.


*Napomena: Kao što znate mi nismo agencija, ne organizujemo putovanja, niti pravimo aranžane na zahtev, već dajemo informacije i kroz linkove pomažemo da samostalno organizujete putovanje. 

Za sve vas dobre volje kojima su ove informacije koje delimo značajne i voleli biste da nagradite naš rad, ovo ispod su načini na koji nas možete podržati.

  • potpuno besplatno tako što ćete koristiti pretrage i linkove unutar naših blog postova i odatle biti redirektovani na sajt avio kompanije ili sajt na kome se vrši rezervacija smeštaja, izleta, ture, avio karte.
  • sa jednokratnim donacijama preko buymeacoffee sajta.
  • besplatno, tako što ćete podržati naš rad na Instagram stranici

Detalji vezani za letove od Beograda do Maldiva

Klikom na određeno dugme dobićete detalje vezane za let. Detalje oko prtljaga imate u donjem delu teksta.

Fotka – pixabay.com

Kako Pronaći smeštaj?

Na pretrazi ispod možete pronaći smeštaj i sortirati po popustu. Odaberite ostrvo na koje želite da idete i odaberite smeštaj. Pre toga se raspitajte oko odlaska i izbora ostrva odnosno konekcije iz Malea. Koliko smo čuli na licu mesta tamo možete da rešite prevoz do ostrva ili hidroavion ili brod, a naš savet je s obzirom da slećete u Male uveče, da jednu noć prespavate tamo i odmorite, pa nastavite sutradan ujutru.

Ako ste navikli na booking, evo i prečice do njega, ovde možete pretražiti smeštaj.

Prtljag

Ono što je veoma bitno mnogima je i prtljag, pa da napomenemo da je u cenu uključen mali ručni prtljag (40x30x20cm) koji vam možda neće biti dovoljan, ali spram toga koliko biste stvari da nosite odaberite neku od opcija doplate prtljaga, da li u startu skuplju kartu sa više prtljaga ili tokom rezervacije dodatni prtljag ili priority opciju.

Možemo da kažemo da kod tog malog prtljaga nama do sada nisu nikad pravili pitanje i uvek smo prolazili sa rančevima koji su nekih 47x33x20cm i uz njih smo koristili i mali jastuk odnosno jastučnicu, a u nju smo pakovali nešto od garderobe. Detalje oko pakovanja možete pogledati na videu ispod.


Da li postoje skriveni troškovi?

Mnogi brinu da će na kraju platiti kartu mnogo više. U ovom slučaju, u datu cenu je uključen samo jedan mali prtljag o čemu smo pisali gore. Nama je uvek dovoljan ručni prtljag 55x40x23cm, a o tome kako se spakovati u taj prtljag smo pisali u ovom blog postu. Na putovanju nekad i peremo veš, a i o tome smo pisali, pa vam može biti od koristi. Na kratka putovanja, kao što je ovo uvek se spakujemo u taj najmanji prtljag koji smo pomenuli u pausu gore.

Pored dodatnog troška za prtljag, morate voditi računa da ste svoje lične podatke dobro upisali jer low cost avio kompanije naplaćuju promenu imena, ali potrebno je i da se čekirate online pre leta, jer i ova usluga može da vas košta na aerodromu.

Ako želite određeno sedište, obrok i piće u avionu i to ćete doplatiti.

Znači, ako ne želite, ne morate imati dodatnih troškova, a ako imate nekih specijalnih zahteva plaćate.

Ako želite da saznate više detalja kako funkcionišu low cost avio kompanije pogledajte ovaj video ispod.

Smeštaj takođe nije uključen u ovu predloženu cenu.

Viza i detalji oko iste možete pogledati na Klubu putnika na ovom linku.

Mi nismo agencija i ne organizujemo ovo putovanje, nego samo dajemo predlog kada su jeftine karte i pomažemo sa linkovima gde možete naći smeštaj, ture, prevoz i slično, a dalje sve sami organizujete.

*Cena avio karte je važila u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od strane avio kompanije jeftinoputuj.com ne snosi odgovornost.

* S obzirom na mere vezane za COVID19, najbolje bi bilo da se pre putovanja, odnosno pre kupovine avio karte, raspitate o uslovima ulaska u državu putovanja. To možete uraditi na sajtu ministarstva spoljnih poslova i zvaničnom sajtu države u koju se putuje. Pored toga proverite da li avio kompanija ima neke dodatne uslove.

Leave a Reply