MILANO – 27€ POVRATNA AVIO KARTA

Iskoristite prvomajski praznik i u terminu od 28.04-03.05. idite u Milano. Polećete iz Temišvara, a povratna avio karta košta samo 27€.

Pošto ćete u severnoj Italiji 5 dana, mi predlažemo da pored Milana obavezno obiđete i Bergamo, simpatični gradić koji se nalazi na samo par kilometara od aerodroma na koji letite, a neke korisne informacije možete naći u ovom postu. Takođe bi savetovali da odete i na izlet do jednog od jezera u blizini, Lugano ili Lago di Garda. Više detalja o tome kako da stignete od i do aerodroma u Milanu, šta da obiđete i ostale koriste informacije potražite u našem postu na ovom linku.

Pronađite smeštajBooking.com

Do Temišvara možete stići preko nekoliko agencija iz Beograda i Novog Sada koje rade transfere do aerodroma ili kolima. Ukoliko idete kolima, možete se parkirati u blizini temišvarskog aerodroma, a osoblje sa parkinga će vas odvesti do samog ulaza na terminal i doći po vas kada sletite, a detalje možete pogledati ovde. Takođe možete koristiti i blablacar.

Sve detalje vezano za let možete videti na www.ryanair.com.

Ova cena karte važi ukoliko nosite ručni prtljag (kofer 55x40x20cm i jednu manju torbu 35x20x20cm, mada prolazi i ranac ili torba za laptop).

*Cena avio karte je važila u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od strane avio kompanije jeftinoputuj.com ne snosi odgovornost.

Leave a Reply