MILANO – OD 52€ POVRATNA AVIO KARTA + 2 NOĆENJA

Danas smo za vas našli specijalno jeftin aranžman za Milano iz Temišvara po ceni od SAMO 52€. Iskoristite državni praznik i neradne dane u februaru za jedno lepo i jeftino putovanje i u terminu od 14. do 16. februara obiđite Milano.

OVDE kupite jeftinu povratnu avio kartu u iznosu od SAMO 16€ .

Dajemo par predloga smeštaja, pa u zavisnosti od vašeg budžeta i preferencija možete izabrati sebi najbolji:

  • možete biti smešteni u ovom hostelu po ceni od 34€ za dve noći,
  • smeštaj u dvokrevetnoj sobi u hotelu sa uključenim doručkom možete platiti 142€ (odnosno 71€ po osobi),
  • apartman u aparthotelu u koji može da se smesti dve osobe, za dve noći iznosi 208€ tj 104€ po osobi.

Svi smeštaji su relativno blizu centra ili gradskog prevoza i svi imaju visoku ocenu, preko 8.

ovom blog postu smo vam približili Milano i pomogli da se što bolje samostalno snađete i organizujete ovo putovanje. Takođe, u ovom postu Ksenije Filipović možete naći zanimljive savete i predloge kako da organizujete vreme dok ste tamo na jedan drugačiji način od našeg :).

Do Temišvara možete stići preko nekoliko agencija iz Beograda i Novog Sada koje rade transfere do aerodroma ili kolima. Ukoliko idete kolima, možete se parkirati u blizini temišvarskog aerodroma, a osoblje sa parkinga će vas odvesti do samog ulaza na terminal i doći po vas kada sletite, a detalje možete pogledati ovde. Takođe možete koristiti i blablacar.

Ova cena važi ukoliko nosite samo jedan ručni prtljag dimenzija 40x20x25cm, a više o novoj politici prtljaga možete pročitati u ovom postu.

*Cene su važile u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od strane avio kompanije jeftinoputuj.com ne snosi odgovornost.

Leave a Reply