MOSKVA NOVA GODINA 274€ – POVRATNA AVIO KARTA I 10 NOĆENJA U HOTELU SA 3*

Najpovoljnija varijanta da stignete do Moskve je iz Debrecina gde povratnu avio kartu za novogodišnje putovanje možete kupiti za svega 45€. Ovo je idealan termin ukoliko želite da Novu godinu dočekate u prestonici Rusije.

Na linku će vam se prvo prikazati veća cena, u iznosu od 63€ koliko je karta za sve oni koji nisu članovi kluba, ali ako ste član kluba i pri kupovini karte to naznačite istu ćete kupiti po gore navedenoj ceni. Takođe iako niste član kluba, možete označiti da želite da kupite kartu po sniženim cenama i u procesu rezervacije dodajte i članarinu koja iznosi 30€ i kartu ćete kupiti po gore pomenutoj ceni od 45€.

Predlažemo smeštaj u hotelu Ibis koji ima 3*, nalazi se na dobroj lokaciji i blizu metro stanice, a ima ocenu preko 8,5. Smeštaj je u dvokrevetnoj sobi, a cena po osobi za 10 noćenja iznosi 229€, odnosno cena sobe za dvoje je ukupno 457€.

Rezervišite smeštaj klikom na ovaj link.

Takođe, za lakše snalaženje po gradu i savete šta sve obići pročijte naš blog post u kojem smo sve detaljno opisali. A ukoliko vam je potrebna dodatna pomoć pri kupovini avio karte ili rezervaciji smeštaja, možete nas kontaktirati putem kontakt forme.

*Cena avio karte, kao i smeštaja važila je u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od strane avio kompanije i hotela jeftinoputuj.com ne snosi odgovornost.

Leave a Reply