MOSKVA – SAMO 63€ POVRATNA AVIO KARTA ZA PRVI MAJ

Povratna avionska karta za Moskvu iz Budimpešte po ceni od SAMO 63€.  Termin putovanja je 28.04-04.05. Takođe, ukoliko vam ne odgovara termin možete ići i od 29.04-4.05. po istoj ceni ili se vratiti ranije po malo većoj ceni, ali opet nižoj od 90€ za povratnu avio kartu.

Sve detalje vezane za let možete videti NA OVOM LINKU.

Na linku će vam se prvo pokazati veća cena od 82€ ali ukoliko ste član WizzAir kluba pri kupovini karte se ulogujte i istu ćete kupiti za 63€ odnosno malo više ako kupujete za neke druge datume. Takođe ako niste član kluba možete označiti da želite da kupite karte po članskim cenama i u procesu kupovine ćete morati dodati i članstvo koje važi godinu dana za dve osobe i košta 30€, tako da se već pri ovom putovanju isplati, a ako budete još negde u toku godine putovali, na dobitku ste :).

Na ovom linku su smeštajni kapaciteti za svačiji ukus i džep, pa izaberite šta vam najviše odgovara. 

Do Budimpešte možete stići preko nekoliko agencija iz Beograda i Novog Sada koje rade transfere do aerodroma, kolima ili vozom, po ceni od 20€ za povratnu kartu NS-Bud. Takođe možete koristiti i blablacar.

Ova cena karte važi ukoliko nosite ručni prtljag dimenzija 55x40x23 cm.

*Cena avio karte je važila u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od strane avio kompanije jeftinoputuj.com ne snosi odgovornost.

Leave a Reply