NAPULJ – OD 32€ POVRATNA AVIO KARTA

Danas smo našli još jedan predlog za putovanje za neradne dane u novembru i jeftinu povratna avionsku kartu za Napulj iz Budimpešte po ceni već od svega 32€Predloženi termin putovanja je 08-15.11.

Sve detalje vezane za let možete videti NA OVOM LINKU.

Na linku će vam se prvo prikazati druga cena karte, 52€ za sve oni koji nisu članovi klubaali ako ste član kluba pri kupovini karte to naznačite i istu ćete kupiti po ceni od svega 32€. Takođe ako niste član kluba možete označiti da želite da kupite karte po članskim cenama i u procesu kupovine ćete morati dodati i članstvo koje važi godinu danaza dve osobe i košta 30€i već pri ovom putovanju ovo će vam se isplatiti.

Smeštaj u Napulju, možete naći i rezervisati na ovom linku.

Do Budimpešte možete stići kolima ili vozom. Voz iz Novog Sada ide 3 puta dnevno u 9:05, 13:00 i 23:20. Cena povratne vozne karte NS-Budimpešta je 20€.  Takođe možete koristiti i blablacarAko idete kolima, jeftinije je da se parkirate na ovom parkingu, nego na aerodromskom, a osoblje istog će vas odvesti do aerodroma.

Ova cena karte važi ukoliko nosite samo jedan prtljag dimenzija 40x30x20cm, a više o nedavnoj promeni politike prtljaga pročitajte u našem postu.

*Cena avio karte je važila u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od strane avio kompanije jeftinoputuj.com ne snosi odgovornost.

Leave a Reply