NEW YORK – 266€ POVRATNA AVIO KARTA IZ TEMIŠVARA

Danas smo pronašli jeftinu povratna avionska karta za New York iz Temišvara po neverovatnoj ceni od SAMO 266€. Putuje je u septembru naredne godine pa ko možete da planirate putovanje toliko unapred ovo je idealna prilika, termin predloženog putovanja je 16-26. 09. 2019.

Detalje povtanog leta, po ceni od 32€, Temišvar-Milano možete videti ovde.

Detalje povtanog leta, po ceni od 234€, Milano-New York možete videti ovde.

Pošto ćete u Milanu, odnosno Bergamu biti jedan dan u odlasku predlažemo da obiđete i ovaj lep gradić a sve detalje kako da se bolje snađete pročitajte u našem postu.

Za državljane Srbije potrebna je viza za Ameriku, za istu se može aplicirati elektronskim putem ovde , a o tome koja su vam dokumenta potrebna, koja je procedura, kako se viza vadi i sve ostale detalje koji su značajni, potražite na ovom linku.

Ova cena karte važi ukoliko nosite samo jedan ručni prtljag dimenzija 40x20x25cm dok uz doplatu možete poneti još i kofer, ali detaljnije pogledajte na u našem postu.

*Cena je važila u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od strane avio kompanije jeftinoputuj.com ne snosi odgovornost.

Leave a Reply