NIRNBERG – 148€ POVRATNE AVIO KARTE I 3 NOĆENJA ZA DVOJE

Najpovoljnija varijanta da stignete do Nirnberga je iz Temišvara gde povratnu avio kartu možete kupiti za svega 18€. Ovo je idealna prilika da jeftino otputujete avionom. Na putovanje se polazi 11. 01. u poslepodnevnim satima, a vraća se 14. 01. isto poslepodne tj. predveče. Sve detalje, kao i samu kupovinu karata, pogledajte klikom na dugme ispod.

Na linku će vam se prvo prikazati veća cena, u iznosu od 27€ koliko je karta za sve oni koji nisu članovi kluba, ali ako ste član kluba i pri kupovini karte to naznačite istu ćete kupiti po gore navedenoj ceni. Takođe iako niste član kluba, možete označiti da želite da kupite kartu po sniženim cenama i u procesu rezervacije dodajte i članarinu koja iznosi 30€ za dvoje i važi godinu dana.

Što se smeštaja tiče, mi smo vam ovde predližili da ostanete u sobi u stanu koju možete iznajmiti i imati komfor na ovom putovanju.

Ukoliko vam smeštaj koji smo predložili ne odgovara pogledajte na pretrazi šta još interesantno možete da nadjete.

KLIKOM OVDE rezervišite dvokrevetnu sobu u lepom stanu na dobroj lokaciji, za samo 112€ za dvoje za tri noćenja.

*Cena avio karte, kao i smeštaja važila je u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od strane avio kompanije i hotela jeftinoputuj.com ne snosi odgovornost.

Leave a Reply