Oslo – 20€ povratna avio karta iz Budimpešte

Godina je krenula sa jeftinim kartama i definitivno je ovo godina jeftinih putovanja. Nadamo se da ćete nešto ov ovog iskorisiti. Danas smo našlo Oslo iz Budimpešte po ceni od 20€ (ukoliko ste član wizz kluba) odnosno 36€ (ukoliko niste) za povratnu avio kartu.

Termin putovanja je od 14-21.04.

Detalje vezane za let pronađite NA OVOM LINKU.

Na linku će vam se prvo prikazati veća cena, u iznosu od 36€ koliko je karta za sve oni koji nisu članovi kluba, ali ako ste član kluba pri kupovini karte to naznačite tačnije ulogujte se (već znate ako ste član :)) i istu ćete kupiti po ceni od 20€. Takođe ako niste član kluba možete označiti da želite da kupite karte po članskim cenama i u procesu kupovine ćete morati dodati i članstvo koje važi godinu dana za dve osobe i košta 30€ i već pri ovom putovanju će vam se isplatiti.

Kod nas na sajtu takođe možete pronaći detaljno uputstvo kako da kupite avio kartu preko WizzAir-a.

OVDE možete da rezervišite smeštaj u Oslu.

Pogledajte i ocene smeštaja, a svakako preporučujemo i da pročitate utiske ljudi koji su ranije boravili tamo kako biste izabrali onaj koji najbolje odgovara vašim zahtevima.

Ova cena karte važi ukoliko nosite samo jedan prtljag dimenzija 40x30x20cm, a više o nedavnoj promeni politike prtljaga pročitajte u našem postu.

*Cena avio karte je važila u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od strane avio kompanije jeftinoputuj.com ne snosi odgovornost.

Leave a Reply