Palermo, Madrid, Tenerifi, kružno putovanje – 120€ povratne avionske karte

U ovoj kružnoj turi u cenu od 120€ su uključene povratne avionske karte (sa svim taksama) na sledećim relacijama: Budimpešta-Palermo, Palermo-Madrid, Madrid-Tenerife, Tenerife-Madrid, Madrid-Budimpešta. Termin ovog kružnog putovanja je 22.02-06.03. Nadamo se da će biti lepo i toplo vreme za obilazak ova 2 fantastična ostrva i prelepu Evropsku prestonicu koji se jednostavno moraju videti.

Iz Budimpešte za Palermo krećete 22. februara i u Palermu biste ostali 3 puna dana. Mi smatramo da će vam to biti sasvim dovoljno da doživite glavni grad ovog prelepog italijanskog ostrva. Za celu Siciliju treba znatno više vremena. Putovanje bi nastavili 25.02. za Madrid, a više informacija o tome kako najbolje da iskoristite to vreme pročitajte ovde. Tamo bi uživali 3 dana i zatim svoje proputovanje nastavljate 28.02. za Tenerife. Korisne informacije o samom ostvru kao i to gde, šta i kako možete obići možete pogledati u našem blog postu Tenrife-koriste informacije. Sa Tenerifa biste nazad za Madrid krenuli 05.marta, tamo prespavali jednu noć i 06.03. krenuli nazad za Budimpeštu pa kući.

Do Budimpešte možete stići preko nekoliko agencija iz Beograda i Novog Sada koje rade transfere do aerodroma, kolima ili vozom. Najpovoljnije je vozom po ceni od 20€ za povratnu kartu NS-Budimpešta. Takođe možete koristiti i blablacar.

Sve detalje vezano za ostale letove možete videti na www.ryanair.com.

Ova cene karata važe ukoliko nosite ručni prtljag dimenzija 55x40x23 cm.

*Cena avio karte je važila u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od strane avio kompanije jeftinoputuj.com ne snosi odgovornost.

Leave a Reply