POPUST 30% NA SVE LETOVE DO KRAJA DANA

Promocija traje danas 17.05. do 23:59h. Ovo je idealna šansa da za predstojeća putovanja kao i letnji odmor rezervišete karte po 20-30% nižoj ceni. Povod za sniženje je taj što avio kompanija WizzAir slavi rođendan i odlučili su da tim povodom daju popust od 20-30% na sve letove i sve destinacije za članove svog discount kluba. Mi smo, kao i do sada našli nekoliko destinacija za primer pa ukoliko vam je nešto interesantno možete rezervisati za predložene datume ili potražiti nešto i sami.

  • iz Budimpešte za Larnaku cena karte je 56€ a period putovanja je 16-19.06..
  • Beograd- Malta u periodu 29.06-11.07. za 94€
  • Budimpešta – Katanja (Sicilija) povratna karta za 87€ u terminu 03-12.jul.

Na linkovima će vam se prvo prikazati veća cena, ali ako ste član kluba pri kupovini karte to naznačite i istu ćete kupiti po gore navedenim cenama. Takođe ako niste član kluba možete označiti da želite da kupite karte po članskim cenama i u procesu kupovine ćete morati dodati i članstvo koje važi godinu dana za dve osobe i košta 30€, tako da se već pri ovom putovanju isplati, a ako budete još negde u toku godine putovali, na dobitku ste :).

Ima još puno destinacija koje možete posetiti i danas po promotivnim cenama kupiti karte.

* Cene avio karata koje smo mi predložili važe ukoliko nosite ručni prtljag dimenzija 55x40x23 cm.

*Cene su važile u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od strane avio kompanije jeftinoputuj.com ne snosi odgovornost.

Leave a Reply