Popust na smeštaj širom Balkana

Najbolji i najpovoljniji način da obiđete Balkan je upravo taj da stavite ranac na leđa i da se odvažite na put. Mnogo turista koji ovako obilaze svet prođu kroz naš region, a noće u hostelima. Ako je njima to dobro rešenje, ne vidimo zašto ne bi bilo i nama. Mnogi hosteli su lepo uređeni, čisti, uredni, sa mnoštvom sadržaja i odlični su ako putujete sami, ali takođe i u društvu. Idealni su i ako želite da upoznajete nove ljude i možda sa njima dalje nastavite putovanje. Ukoliko ipak želite da imate neku privatnost, u mnogim hostelima možete iznajmiti i dvokrevetnu sobu sa kupatilom.

Od hostela do hostela možete se kretati autom, vozom, autobusom, stopom, koristeći Blabla car ili kombinacijom svega navedenog. Možda se neko odluči i za motor ili bicikli. Nije bitno prevozno sredstvo, bitno je da se probudi avanturistički duh.

Idealan način za avanturu Balkanom je da putujete bez nekog prethodnog plana. Odete u jedan hostel, pričate sa ljudima, vidite gde oni planiraju, gde su bili pre toga, gde preporučuju i onda nastavite dalje. Možda putovanje nastavite sami, možda sa nekim novim drugarima. Pustite da vas put vodi. U životu treba imati cilj, ali ponekad treba i put pustiti da nas navodi.

Najbolje da sa domaćinima hostela u koji prvi dođete vidite šta vam preporučuju za dalje i pokupite flajer sa najnovijim informacijama. Mapu hostela možete videti na linku ispod, na kraju posta.

Države koje možete obići su Mađarska, Srbija, Bosna i Hercegovina, Hrvatska, Slovenije, Rumunija, Bugarska, Makedonija i Grčka.  

Svi posetioci sajta jeftinoputuj.com imaju pravo na popust!

Da biste prilikom ovakvog putovanja dodatno uštedeli mi smo sa grupacijom The Balkan Backpacker dogovorili popust od 10% na sve hostele. Potrebno je samo da prilikom posete ili rezervacije preko maila navedete da ste informaciju o popustu videli na sajtu jeftinoputuj.com. Ovaj popust NE važi ako rezervišete preko nekog od booking sajtova. Proverite koji hosteli su u ovoj grupaciji ove godine, da ne biste kontaktirali neke koji su izašli.

Sve detalje o hostelima možete naći na sledećem linku

* Cenu, broj noćenja i ostale detalje dogovarate direktno sa hostelima i jeftinoputuj.com ne snosi odgovoronost za iste.
* Ukoliko vam neki hostel ne da popust od 10%, molimo vas da nas kontaktirate i prijavite nam to, kako bi videli o čemu se radi.

Leave a Reply