POVRATNA AVIO KARTA ZA ISTANBUL 89€ IZ BEOGRADA (SA SVIM TAKSAMA)

Veoma zanimljiv grad i jako popularna destinacija u zadnje vreme je Istanbul. Danas smo za vas našli jeftinu avio kartu i to iz Beograda po ceni od svega 89€.

Period putovanja je 14 -20. oktobra. Polazak 14. povratak 20.
Sve detalje o avio karti pogledajte klikom na dugme ispod slike.

Sve cene koje smo do sada objavljivali i koje ćemo objavljivatu su uglavnom sa taksama i kada pretražujete na sajtovima avio kompanija ili na našoj pretrazi uvek će vam ODMAH biti vidljiva cena sa svim taksama. Negde će vam nekada u procesu kupovine karte stajati koji iznos od cene karte ide na aerodromske takse, ali neće vam tu taksu niko dodati naknadno. Neke avio kompanije mogu vam dodati sedišta, prtljag i ostale neke stvari u procesu kupovine karte ali to pratite pa označite da vam ne treba. 

Istanbul je grad bogate istorije i grad koji je veoma popularna turistička destinacije. Što zbog svoje burne prošlosti, tako i zbog dobre hrane, trgovine, nasmejanih ljudi i trgovaca, arhitekture i položaja ovaj grad na Bosforu privlači brojne turiste i poslovne ljude iz celog sveta.

Kako je Istanbul spada među 15 naposećenijih gradova sveta i kako je turizam visoko razvijena grana moguće je da nađete veoma veliki raspon u kategorizaciji i ceni smeštaja. Neke od tih smeštaja možete videti klikom na dugme ispod.

*Cena avio karte je važila u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od strane avio kompanije jeftinoputuj.com ne snosi odgovornost.

Leave a Reply