Kako da pronađete jeftinu avio kartu?

Pronađite najpovoljniji let za destinaciju na koju želite da idete pomoću nas i našeg sajta potpuno besplatno. Kao i do sada skoro svakodnevno za vas objavljujemo jeftine letove i predloge putovanja kao i korisne savete koji će vam pomoći da samostalno odete na određenu destinaciju. Do sada smo se trudili da nakon što ste nam pisali objavimo baš te destinacije koje ste želeli i predlagali.

Fleksibilni ste po pitanju destinacija?

Postoje ljudi koji nas prate kojima nije bitna destinacija i baš kao i mi nemaju neki plan za svoje naredno putovanje, već su otvoreni za sve predloge. Ako ste i vi takvi pratićete naš sajt i gledati predloge destinacija, pa ćete se uputiti na onu koja vas najviše privuče.

Imate tačno planiranu destinaciju?

Tu su i oni koji nas prate i čekaju svoju destinaciju, jer je baš to sledeća koju su planirali, imaju nekog tamo ili idu na poslovni put i nisu baš fleksibilni sa destinacijom. Jedan deo sam uspeva da pronađe letove i dobar je u tome, ali tu su i oni koji nemaju vremena ili se ne snalaze sami sa sajtovima za pretragu letova kao što su skyscanner i slični. Ako ste jedni od njih, tu smo mi da vam pomognemo.

Kako da pronađem najpovoljniji let?

 • Pratite naše objave

Ukoliko ste fleksibilni sa terminom i destinacijom ovo je idealno za vas, jer ćete sigurno nači nešto što bi vam moglo biti interesantno. Kako fleksibilni, tako i oni koji imaju željenu destinaciju mogu pogledati naše stare objave, neke su možda još aktuelne, ali ako nisu mogu vam služiti kao inspiracija i pomoć da nađete let na tu destinaciju za druge termine, da vidite cene i koje avio kompanije imaju povoljne karte za letove do tamo.

 • Koristite našu pretragu letova

Do sada smo u nekim postovima pisali savete za dodatnu uštedu gde smo objavljivali linkove sajtova za pretragu letova, međutim to od sada možete uraditi i na našem sajtu na stranici pretraga letova https://flights.jeftinoputuj.com. Ovu stranicu smo tako nazvali zbog lakšeg snalaženja, ali na njoj takođe možete naći i smeštaj. Ukoliko ste fleksibilni sa terminima potražite datume koji su najpovoljniji, tako što ćete kad se završi pretraga kliknuti na opciju prikaži kalendar.

 •  Pišite nam i mi ćemo vam pomoći

Ukoliko se ne snalazite sa raznim sajtovima za pretragu letova i na našem sajtu ili ne znate gde da gledate, pišite nam na društvenim mrežama ili putem kontakt forme i mi ćemo se truditi u što kraćem roku da vam odgovorimo i nađemo najbolju moguću varijantu za željenu destinaciju. Ne garantujemo da će cena uvek biti niska, jer su za neke bliže datume, praznike, popularne destinacije u određenom periodu cene veće, ali ćemo vam svakako javiti koja je najbolja cena koju smo našli. Do sada nam se velik broj vas  javilo za pomoć i uglavnom smo svima odgovorili i pomogli.

Zbog velikog interesovanja i pitanja za pomoć odlučili smo da uvedemo stranicu “pretraga letova”. Ali svakako neki od vas više vole da mi pronađemo letove i povoljne aranžmane i da ih objavimo na sajtu. Hvala vam na poverenju. Svakako ovo ćemo i dalje nastaviti da radimo za sve koji su navikli na to, a dok čekate svoju destinaciju možete koristiti i našu pretragu letova.

Da li za to vi treba nešto da nam platite?

Ne! Ovo radimo potpuno besplatno. Jedini naš izvor prihoda je ukoliko klikćete na google oglase koji su postavljeni na našem sajtu, koristite našu pretragu letova odnsono preko nje kupujete karte i rezervišete smeštaj preko našeg sajta. Preko nas smeštaj rezervišete tako što u formi u postu ili sa desne strane u sidebaru unesete željenu destinaciju i termin. Zatim odete na dugme pretraži koje redirektuje na booking.com i ukoliko tamo izaberete smeštaj i rezervišete možete, nam učiniti uslugu.

Ukoliko vam pomognemo da nađete povoljnu kartu i time uštedite nadamo se da ćete pomoći i vi nama kroz rezervaciju ili kliktanje na reklame. Hvala.

3 Comments
 1. Stepanoski

  says:

  Postovanje
  Javljamo se iz Ciriha sa zeljom da pronadjemo jeftine karte do Pataje (Tajland).
  Posto smo nasli odgovarajuci hotel nesto nam sa avio kartama ne ide bas.
  Trazimo od vas savet i pomoc oko toga.
  Isli bi recimo od 28 februara do 31 marta 2019.
  Datumi nisu fiksni i mogu se pomerati plus minus nedelju dana.
  Da li imate neki predlog odakle bi putovali do tamo?
  Iz Srbije, Madjarske, Rumunije, jug Nemacke blizu svajcarske, Svajcarsaka ili negde drugde i koliko bi nas kostale karte za nas dvoje.
  Unapred zahvaljujemo i ocekujemo vas odgovor.
  Pozdrav

  • Pozdrav. Hvala što nas pratite. Za Tajland u tom periodu kada biste vi išli je najbolje gledati u avgustu, septembru, tako je do sada bilo, ali nema pravila. Pratite, pratimo pa će nešto iskrsnuti 🙂 Najbolje da se prijavite na newsletter avio kompanije i da vas obaveštavaju kad cena padne.

 2. […] karte je moguće kupiti za razne destinacije, a o tome na koji način možete uštedeti pisali smo u ovom blog postu. S obzirom da je vreme jeftinih letova već uveliko došlo, prava šteta bi bila ne […]

Leave a Reply