RIM– OD 22€ POVRATNA AVIO KARTA

WizzAir danas, 17. 01. do kraja dana ima popust do 20% na sve letove i ovo je idealna šansa da za predstojeća putovanja kupite karte po nižoj ceni, a mi vam predlažemo putovanje u Rim. Povratna avionska karta za Rim iz Temišvara po ceni od SAMO 22€ u terminu 14-21. 03.

Sve detalje vezane za let možete videti NA OVOM LINKU.

Na linku će vam se prvo prikazati veća cena karte u iznosu od 38€ koja važi za sve oni nisu članovi klubaali ako ste član kluba pri kupovini karte to naznačite i istu ćete kupiti po ceni od 22€. Ukoliko niste član kluba možete označiti da želite da kupite karte po članskim cenama i u procesu kupovine ćete morati dodati i članstvo koje važi godinu dana za dve osobe i košta 30€.

U ovom blog postu pokušali smo što više da vam približimo delove grada koje treba da obiđete, kako najlakše da se snađete i još dosta korisnih informacija koje će vam pomoći da samostalno otputujete na ovu destinaciju.

U Rimu može da se nađe smeštaj za svačiji budžet, a kompletnu ponudu pogledajte ovde.

Do Temišvara možete stići kolima ili preko nekoliko agencija iz Beograda i Novog Sada koje rade transfere do aerodroma. Ukoliko idete kolima, možete se parkirati u blizini temišvarskog aerodroma, a osoblje sa parkinga će vas odvesti do samog ulaza na terminal i doći po vas kada sletite, a detalje možete pogledati ovde. Takođe možete koristiti i blablacar.

Ova cena karte važi ukoliko nosite samo jedan prtljag dimenzija 40x30x20cm, a više o nedavnoj promeni politike prtljaga pročitajte u našem postu.

*Cena je važila u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od strane avio kompanije jeftinoputuj.com ne snosi odgovornost.

Leave a Reply