RIM – OD 28€ POVRATNA AVIO KARTA IZ BUDIMPEŠTE

Danas smo našli jednu jeftinu povratnu avionsku kartu za Rim iz Budimpešte po ceni od svega 28€. Termin ovog jeftinog letnjeg putovanja putovanja je 12 – 18. 08.

Sve detalje vezane za let možete videti NA OVOM LINKU.

Na linku će vam se prvo pokazati veća cena od 47€ ali ukoliko ste član WizzAir kluba pri kupovini karte se ulogujte i istu ćete kupiti za 28€. Takođe ako niste član kluba možete označiti da želite da kupite karte po članskim cenama i u procesu kupovine ćete morati dodati i članstvo koje važi godinu dana za dve osobe i košta 30€, tako da se već pri ovom putovanju isplati, a ako budete još negde u toku godine putovali, na dobitku ste :).

U ovom blog postu pokušali smo što više da vam približimo delove grada koje treba da obiđete, kako najlakše da se snađete i još dosta korisnih informacija koje će vam pomoći da samostalno otputujete na ovu destinaciju i da najbolje iskoristite vreme koje ćete imati na raspolaganju.

U Rimu može da se nađe smeštaj za svakoga, pa sami OVDE vidite šta vam najviše odgovara i rezervišite.

Do Budimpešte možete stići kolima, a takođe preporuka je da koristiti i blablacarAko idete kolima, jeftinije je da se parkirate na ovom parkingu, nego na aerodromskom, a osoblje istog će vas odvesti do aerodroma.

Ova cena karte važi ukoliko nosite samo jedan ručni prtljag dimenzija 40x30x20cm.

*Cena je važila u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od strane avio kompanije jeftinoputuj.com ne snosi odgovornost.

Leave a Reply