ŠRI LANKA U DECEMBRU – 385€ POVRATNA AVIO KARTA IZ BEOGRADA

Šri Lanka je jedna od država koja nas je oduševila i gde bismo se opet rado vratili da obiđemo šta nismo stigli prvi put i da uživamo i opustimo se.

Pronašli smo jeftinu avio kartu iz Beograda za Kolombo, glavni grad Šri Lanke, u decembru mesecu kada će, nadamo se, već uveliko moći nesmetano da se putuje. Putovanje predlažemo da bude u terminu pred novu godinu od 11 – 28. decembra, a sve detalje vezane za avio kartu iz Beograda za Kolombo pogledajte klikom na dugme ispod.

Leti se sa Qatar Airways-om, a pošto ima par letova dnevno po istoj cnei možete da iskombinujete koji letovi vam najviše odgovaraju i koliku pauzu želite da imate u Kataru.

Kao što smo rekli, mi smo bili na Šri Lanki samo 10ak dana, a u ovom postu pogledajte gde smo sve bili da biste lakše isplanirali svoju rutu. Utiske i detaljnije putospise pročitajte u 3 dela koja smo pisali o ovoj divnoj zemlji, a klikom NA OVAJ LINK.

Smeštaj na Šri Lanki potražite sami ispod, kako bi našli onaj koji vam najviše odgovara i u svim mestima koja želite da obiđete.

Za državljane Srbije je potrebna viza za Šri Lanku, istu možete dobiti elektronskim putem, a sve infomacije saznajte ovde.

*Cena avio karte je važila u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od strane avio kompanije jeftinoputuj.com ne snosi odgovornost.

Leave a Reply