ŠTUTGART – 11€ POVRATNA AVIO KARTA IZ BUDIMPEŠTE

Danas smo pronašli jednu zaista neverovatno jeftinu avionsku kartu. Ovaj put u pitanju je Štutgat, a kartu iz Budimpešte po ceni od SAMO 11€ možete kupiti ako budete putovali u terminu od 06 – 11. februara. 

Polazak je 06. 02. iz Budimpešte u rano poslepodnevnim satima, a povratak je 11. februara u jutarnjim časovima tako da ćete za obilazak grada, ali i okoline, imati 4 puna dana. Sve detalje vezane za kartu i kupovinu pogledajte ispod.

Ukoliko vam se na linku ne prikaže karta po ovoj gorenavedenoj ceni, onda kliknite na OVAJ link i direktno na sajtu aviokompanije kupite kartu.

U Štutgartu može da se zaista raznovrstan smeštaj, a detaljniju ponudu pogledajte ovde i rezervišite onaj koji vam najviše odgovara.

Do Budimpešte možete stići preko nekoliko agencija iz Beograda i Novog Sada koje rade transfere do aerodroma, kolima ili vozom, a takođe možete koristiti i blablacar.

*Cena avio karte je važila u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od strane avio kompanije jeftinoputuj.com ne snosi odgovornost.

Leave a Reply